D66 kiest voor nieuwe groei en meer vrijheid, in een krachtig Europa

Image

Alexander Pechtold

Lijsttrekker D66

Mensen willen weer vooruit, D66 wil vooruit. Na vijf jaar stilstand en besluiteloosheid, hebben veel mensen het vertrouwen in de politiek verloren. Het herstel van dat vertrouwen is één van de belangrijkste opdrachten voor de komende jaren. De politiek moet laten zien dat het wel besluiten kan nemen, dat we echt het verschil kunnen maken voor mensen. Het Begrotingsakkoord is een eerste stap. Maar onze ambitie is groot. Met investeringen in onderwijs en duurzaamheid en met structurele hervormingen kunnen we de kansen van mensen op een baan, een huis en een diploma weer groter maken. Zo herstellen we het vertrouwen van mensen. Zo helpen we mensen vooruit. Zo brengen we Nederland vooruit.

“Mensen moeten een zo groot mogelijke individuele vrijheid hebben, maar altijd met de verantwoordelijkheid voor het lot van de ander en de samenleving als geheel.”

Onze boodschap van hervormingen vindt steeds meer weerklank. Met het Begrotingsakkoord hebben we na jaren politieke stilstand een deel van die hervormingen ook kunnen realiseren en een eerste stap op weg naar vooruitgang gezet. Verder reikt Nederland door D66 de hand aan de Arabische regio ter ondersteuning van jonge, democratische krachten (incl. € 7,7 miljoen), is er blijvende Nederlandse betrokkenheid bij Libië na de val van Khadaffi en heeft de Tweede Kamer afstand genomen van het Polenmeldpunt.

Leeftijd: 46  Woonplaats: Wageningen http://www.pechtold.nl/

Advertisements

Leave a comment

Filed under Amsterdam, Android, Apps, Asset Management, Blackberry, Blogroll, Cloud, community, digitalTV, Economics, facebook, finance, Holland, interactive, iPad, iPhone, Journalism, livestreams, Media, Messanger, mobile, Nokia, politiek, Public Access, Qik, Salto, Samsung, Skype, social media, streaming media, Tablets, talkshow, televisie, TV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s